Grant Thornton - København

Regnskabsservice & Outsourcing
Stockholmsgade 45
2100
København Ø

Find på kort

Grant Thornton

Telefon:
+45 33 110 220
Fax:
+45 33 110 520
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Grant Thorntons mål er at give dig højt kvalificeret rådgivning

Hos Grant Thornton er vi 610 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning af både revisorer og regnskabskonsulenter.

Vi er til for den lille virksomhed, der har brug for bogføring og hjælp til e-conomic.

Vi er også til for den store virksomhed med mange samarbejdspartnere, der har brug for økonomisk rådgivning og revision. Vi går højt op i tryghed og forståelse i samarbejdet med hver enkel virksomhed. Vi tror nemlig på, at det er umuligt at opnå et godt samarbejde uden dyb forståelse for virksomhedens situation.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Revision, regnskab og økonomisk rådgivning

Vi er meget fokuserede på at møde de ændringer, nye bestemmelser indebærer. Derfor følger vi hele tiden med i, hvilke følger det har for revisorernes rolle, revision, bogføring m.v.

Økonomisk rådgivning
Vi har hos Grant Thornton stor erfaring med økonomisk rådgivning, og vi har i mange år beskæftiget os med udvikling af ejerledede virksomheder.

Skat, moms og afgifter
Grant Thornton tilbyder løsningsorienteret skatterådgivning og afgiftsrådgivning. Vi fokuserer på at følge med i skattelovgivningens ændringer, og på hvad ændringerne i praksis betyder for jeres virksomhed. Derfor kan vi – sammen med vores stærke netværk – rådgive proaktivt og langsigtet på højeste niveau.

Regnskabsservice og outsourcing

Hvis du outsourcer dine regnskabs- eller bogholderifunktioner til os, så kan du bruge din tid på det, du er bedst til – nemlig at udvikle og drive din kerneforretning.

Gør dit bedste
Bliver din tid brugt bedst på at lave bogholderi eller på at udvikle og drive din forretning? Tag en snak med os om regnskabsservice og outsourcing. Måske bliver du overrasket over, hvor lidt det egentlig koster at outsource regnskabsmæssige funktioner, bogholderiassistance, lønadministration m.v. til os, så du buger dine energier bedst. Her er eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med:

Bogføring
Vi sørger for bogføring af alle typer finansbilag såsom leverandørfakturaer, kundefakturaer, rejseafregninger mv. Som en del af bogføringen foretager vi også afstemning af banker, leverandører m.v.

Fakturering
Hvis du har behov for, at vi skal håndtere faktureringen af dine kunder, gør vi også det.

Klargøring af betalinger
Vi lægger forfaldne regninger til betaling ind i virksomhedens netbank, som du herefter kan tage stilling til og godkende.

Momsregnskab
Momsregnskab er yderst vigtigt, men kan være tidskrævende. Vi holder styr på din ind- og udgående moms og sikrer, at din moms- indberetning er korrekt.

Lønbogholderi
Det kan være tidskrævende at sætte dig ind i love og regler på lønområdet og derfor et stort arbejde at håndtere lønninger til dine ansatte.
Ønsker du at slippe for dette, kan vi også varetage dit lønbogholderi.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi kender en hel del til erhvervslivet i Danmark, og især i København har vi stor erfaring. Derfor har vi en god baggrund for at kunne indgå et godt samarbejde med dig og din virksomhed. Hvis du ønsker at høre, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os.