BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Randers

Ulla Larsen
Thors Bakke 4
8900
Randers

Find på kort

BDO Randers - vi bruger også e-conomic

Telefon:
8710 6300
Fax:
8710 6301
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

BDO - Det bedste af to verdener

Din BDO revisor er tæt på i hverdagen og kender lokalområdet. Samtidig er din revisor en del af et stort fagligt netværk, og det kommer din forretning til gode. Vores specialister trækker på hinanden på kryds og tværs af specialer og landegrænser, og det sikrer, at den rådgivning du får hos din lokale BDO revisor, er opdateret, skarp og anvendelig.

BDO Service og support

BDO har en unik og bred berøring med små og mellemstore virksomheders livsbetingelser. På hvert af vores 30 kontorer findes Service og Support afdeling, der henvender sig direkte til bogholderi funktionen i din virksomhed. Som en del af vores rådgivningspalet er også valg af, og konvertering til elektroniske løsninger. E-conomic indgår naturligvis i denne palet.

BDO Kommunikerer

BDO udgiver løbende analyser, hvor vi på baggrund af vores regnskabstal tager temperaturen på udvalgte brancher. Rekvirer vores analyser på www.bdo.dk/Publikationer, hvor du også kan tilmelde dig det populære nyhedsbrev Depechen, udgivet af vores skatte- og momsafdeling. Depechen udkommer hver anden uge og behandler det nyeste på skat- og momsområdet. I Linked-in forummet BDO Debatterer lægger vores eksperter fløjshandskerne og sætter aktuelle emner til debat. Vær med, byd ind i debatten og bliv klogere.