Sønderjyllands Revision - Aabenraa

René Carstensen
Nørreport 3
6200
Aabenraa

Find på kort

Sønderjyllands Revision

Telefon:
7462 6112
Fax:
7462 9520
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Tæt på dig

Sønderjyllands Revision er et professionelt statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma. Vi er en moderne og stærkt lokalt forankret virksomhed med benene solidt plantet i den sønderjyske muld. I over 75 år har Sønderjyllands Revision virket på det sønderjyske marked og serviceret små og mellemstore virksomheder inden for stort set alle brancher. Vi har derfor den kompetence, viden og erfaring, der skal til for at kunne gøre en positiv forskel for vores kunder.

Hos Sønderjyllands Revision er kunden altid i centrum. Vi lægger stor og afgørende vægt på den nære betjening og det personlige engagement. Vi mener, at samarbejdet med vore kunder er en tillidssag, og vores viden kombineret med den tætte kontakt er afgørende for, at vi kan yde den bedste rådgivning.

Hos Sønderjyllands Revision ønsker vi at være tæt på og let tilgængelig for vores kunder. Derfor har vi kontorer i Aabenraa, Padborg og Sønderborg. På vores kontorer beskæftiger vi ca. 55 medarbejdere, hvoraf de 10 er statsautoriserede revisorer.

Vi stiller store krav til vores medarbejderes uddannelse. De fleste har afsluttet eller følger studierne til HD, cand. merc. aud. eller statsautoriseret revisor - et uddannelsesforløb på typisk 10-12 år. Vores medarbejdere er altid ajourførte på den nyeste viden og efteruddannes naturligvis løbende. Vi prioriterer ligeledes et godt og udviklende internt arbejdsklima, der fremmer dygtiggørelsen til gavn for vores kunder.