Abel & Jørgensen, Registreret Revisionsanpartsselskab

John Kristensen
Store Torv 5
8000
Århus C

Find på kort

Abel & Jørgensen

Telefon:
86124466
Fax:
86124430
Admin type:
Reg. revisor

Services

Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Abel & Jørgensen, Registreret Revisionsanpartsselskab, Aarhus

Abel & Jørgensen er et registreret revisionsanpartsselskab, der ligger midt i Aarhus. Vi har eksisteret i mere end 30 år, og vi kender vores kunder i og uden for Aarhus rigtigt godt. Vi har haft stor tilgang af kunder fra mange forskellige brancher. Vi er medlem af FSR for danske revisorer, der sikrer en løbende kvalitetskontrol med vores procedurer. På den måde er jeres virksomhed altid sikret den højeste kvalitet.

Vores 3 fokusområder

Hos Abel & Jørgensen har vi tre fokusområder, som vi efterlever i alle vores samarbejder: Første fokus er, at der altid er et kendt og venligt ansigt at snakke med. Vi har derfor en sekretær i stedet for en telefonssvarer, så du får et menneske at snakke med og hurtigst muligt stilles videre til en revisor, der er din kontaktperson gennem hele samarbejdet. Andet fokus handler om at overholde alle tidsfrister. Du kan regne med, at når der afleveres materiale til os, så igangsættes arbejdet så hurtigt som overhovedet muligt. Og mangler der noget, så er du garanteret hurtig respons. Tredje fokus er på dig som kunde. Hos os er alle kunder vigtige – store som små. Vi bestræber os på at være din personlige økonomiske rådgiver, som du kan ringe til med alle økonomiske spørgsmål.

Kan vi også hjælpe din virksomhed?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så ring til os eller send en mail – vi glæder os til at høre fra dig.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.