Martinsen, Aarhus

Kaj Kromann Laschewski
Voldbjerg 16, 2. sal
8240
Risskov

Find på kort

Martinsen, Aarhus

Telefon:
87 43 96 00
Mobile:
20 72 66 00
Fax:
87 43 96 02
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Det lokale anerkendte revisionsfirma

Martinsen, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et lokalt og regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med selvstændige kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Vi er placeret solidt i det lokale og regionale, og vi er kendt som et kompetent revisionsfirma tæt på kunderne.

Som det lokale revisionsfirma drager vi i det daglige virke nytte af vores tætte kontakt med offentlige myndigheder, pengeinstitutter, advokater og andre fagligt kompetente samarbejdspartnere til gavn for vore kunder.

Vores idégrundlag

Vi er en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alle ydelser inden for en revisors naturlige arbejdsområder, herunder især revision, regnskabsmæssig assistance, skatterådgivning, økonomistyring og anden økonomisk rådgivning. Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkelt personer.

E-conomic

Hos Martinsen har vi siden 2002 brugt e-conomic til vores interne bogføring og har mange kunder som selv bruger e-conomic. Vi har derfor stor ekspertise i at hjælpe med stort og småt i e-conomic.

Har du brug for hjælp til konvertering fra andre regnskabssystemer til e-conomic kan vi tilbyde professionel konvertering og igangsætning.

Herudover tilbyder vi også hjælp med opsætning af og undervisning i e-conomic og de forskellige moduler der findes i e-conomic. Undervisningen tilpasses dine specifikke behov.