Dansk Revision Slagelse

Karsten Thunbo
4200 Slagelse
4180
Sorø

Find på kort

Dansk Revision Slagelse

Telefon:
58581800
Fax:
57832064
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

101+ kunder

Hvem er vi?

Dansk Revision Slagelse er et lokalt forankret revisions- og rådgivningsfirma, som har specielt fokus på små og mellemstore virksomheder. Vi er i alt 32 medarbejdere fordelt på de tre kontorer i Korsør, Slagelse og Sorø, hvorfra vi servicerer vore mange kunder. Vi er en del af den landsdækkende kæde Dansk Revision, som er repræsenteret med 25 kontorer og ca. 500 medarbejdere. Læs mere om Dansk Revision på danskrevision.dk.

Det tror vi på

Vi bygger vores forretning på tre helt fundamentale tanker: nærvær, faglighed og engagement. Vi tror på disse kerneværdier som hovedingredienser i en revisionsvirksomhed, der vil gøre en forskel for sine kunder.NærværVi kender vores kunder, og vores kunder kender os. Vi lægger vægt på at være til stede i kundens verden – både når det handler om brancheindsigt og geografi.FaglighedVi ved, hvad vi taler om, og taler om det, vi ved. Vores mange medarbejdere udgør til sammen en kompetencebank, der matcher ethvert behov hos vores kunder.EngagementVi er en del af vores kunders virksomhed, og vores kunder er en del af vores. Derfor kan vi levere revision, rådgivning og engagement i øjenhøjde.

Kontakt

Vi er altid interesserede i at hjælpe nye og eksisterende virksomheder, og du kan kontakte os på telefon 5858 1800 for et uforpligtende møde. Prøv også at besøge vores hjemmeside.