Beierholm - Farsø / Aars

Heino Pedersen
Frederik Ix's Plads 4
9640
Farsø

Find på kort

Beierholm - Vi Skaber Balance

Telefon:
98631444
Fax:
98631711
Admin type:
Statsaut. revisor

e-conomic customers

101+ kunder

Hos os vil du altid være nummer 1

Fremgang og vækst for mindre og mellemstore virksomheder er overskriften for den indsats, som kendetegner Beierholm .

Beierholm er blandt de største revisionsfirmaer i Danmark - en position vi har nået ved at koncentrere os om at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder. Vi er en dansk ejet og dansk ledet virksomhed med et effektivt internationalt netværk. Vi er ejet af partnere, der alle er statsautoriserede revisorer.

Vi søger at gøre det komplekse enkelt og forståeligt, ud fra tanken om, at sund fornuft stadig har værdi. Kræver en opgave brug af større ressourcer, så har vi de rigtige specialister, men hos os er det altid den klientansvarlige partner, der "holder fast i tovet", indtil den rigtige løsning er fundet.

Fordi vore partnere selv er virksomhedsejere og -ledere, forstår vi at sætte os i vore kunders sted. Vi er kendte for at være uformelle i vores omgangsform, og for at sætte den personlige og direkte betjening i højsædet. Læs mere på vores hjemmeside www.beierholm.dk - her finder du inspiration og svar samt flere kontaktoplysninger på vores 19 kontorer rundt i landet.

Vi skaber balance - fordi vi er kompetente og professionelle

Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser sagen til tiden og uden fejl. Vi formår altid at være et skridt foran, både når det gælder revision og rådgivning. Fordi vores solide ekspertise er vores fundament, kan vi give kunderne mere, end de forventer.

Vi skaber balance - fordi vi går op i nærhed og menneskelighed

Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden og kollegaen.

Vi skaber balance - fordi vi er moderne og innovative

Vi tænker nyt og tænker anderledes. Vores profil afspejler vores arbejde, at vi tør markere os, og allerede i dag tager aktivt stilling til morgendagens udfordringer. Nye tanker baner vejen for nye muligheder. Det er vores fremdrift. Revisorer er eksperter i at håndtere årsregnskaber, budgetter, bundlinier, nøgletal, skatterådgivning, corporate finance og økonomisk rådgivning. Eksperter i børsnoteringer, udarbejdelse af risikoanalyser og forslag til strategiudvikling. Vores fornemste opgave er at hjælpe og assistere kunden, så der er balance mellem penge og planer, indtægter og investeringer, udgifter og udsigter. Ud over at være revisorer har vi stor fokus på arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud. At hele løsninger kræver hele mennesker. Derfor har alle et ansvar. Ingen er kun et lille tandhjul i en stor maskine. Alle medarbejdere har ansvar for sine egne kunder og følger sagerne fra start til slut. Vi laver revisioner med relationer. Læg dertil vores gode HR-aktiviteter, der fokuserer på helhed og understreger, at der i hverdagen skal være plads til et liv uden for arbejdstiden, tid til familien og tid til fritidsinteresser. Det er derfor, vi kan skabe balance.