Partner Revision - Herning

Peter Vinderslev
Industrivej Nord 15
7400
Herning

Find på kort

PARTNER REVISION - Kontaktoplysninger

Telefon:
97125022
Fax:
97213788
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Vi er klar til at hjælpe

Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med bogføring, moms, løn og meget mere. Vi tager gerne en snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe bedst i din situation. Nogen kan klare en hel masse selv, mens andre ønsker hjælp til det meste. Partner Revision er statsautoriserede rådgivende revisorer i stærkeste opstilling fordelt på 8 afdelinger i Midtjylland. Vi er i alt omkring 190 revisorer.

Tankegangen var og er rettet mod fremtiden

Partner Revision blev grundlagt i Herning i 1968. Ønsket var at skabe et revisions- og rådgivningsfirma for det lokale erhvervsliv. Lige siden har vi bestræbt os på at være et skridt foran. Partner Revision arbejder til stadighed på at yde mere, end kunderne forventer.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed på flere områder

Altid med kvalitetsarbejde udført på højeste niveau. REVISION tilpasset din virksomhed samtidig med, at den lovpligtige revision udføres til en optimal pris. REGNSKAB både den lovpligtige årsrapport, men også det interne regnskab, som er virksomhedens styringsværktøj. RÅDGIVNING om økonomi og finansiering, driftsøkonomisk opfølgning, udarbejdelse af perioderegnskaber og budgetter samt generel ledelsesmæssig rådgivning. OG MEGET MERE: Køb og salg af virksomheder. Fusioner, generationsskifte og investeringer. Budgetter og prognoser. Internationale relationer. Læs mere om os på vores hjemmeside www.partner-revision.dk, hvor du kan finde kontaktoplysninger på vore 8 kontorer i Midtjylland: Herning, Ikast, Silkeborg, Brande, Give, Ringkøbing, Skjern og Videbæk.