NUMERUS ApS

Maria Buch-Jakobsen
Nordre Strandvej 155
3140
Ålsgårde

Find på kort

PROFESSIONEL ASSISTANCE I BOGHOLDERIET

Telefon:
4922 5242
Mobile:
2929 5242
Fax:
4921 5242
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring

e-conomic customers

26-100 kunder

ASSISTANCE PÅ HELE SJÆLLAND

I tilbydes kompetent og effektiv assistance indenfor bogholderi, regnskab og økonomi. NUMERUS assisterer på timebasis afhængigt af jeres behov og uden bindingsperiode. NUMERUS sikrer en selvstændig og struktureret håndtering af opgaverne samt løbende overblik over virksomhedens resultat og likviditet. Vores team består af godt 30 certificerede konsulenter, og vi løfter opgaver på hele Sjælland.Tavshedspligt i forhold til NUMERUS' kunder er en selvfølge

Faste bogholderiopgaver

NUMERUS håndterer hele bogholderifunktionen hos mange kunder – fra modtagelse af bilag til klargøring af materiale til revisor. Indenfor de bogholderimæssige opgaver ligger bl.a. bogføring, betaling, afstemning, fakturering, debitoropfølgning, momsafregning og lønadministration.

Oprydnings- og projektopgaver

Er der behov for ekstra ressourcer i bogholderi- og regnskabsfunktionen, kan vi tilbyde assistance i kortere eller længere perioder. Det kan eksempelvis være hensigtsmæssigt at benytte sig af denne assistance omkring årsafslutning, til afhjælpning af bunker, i tilfælde af kortere sygemeldinger, i.f.m. implementering af nyt økonomisystem o.lign. Det kan være en stor fordel at modtage konsulentassistance som alternativ til yderligere belastning af egne medarbejdere.

Interimopgaver

Der kan typisk opstå behov for assistance i en længere periode i.f.m. barsels- eller sygeorlov eller i tilfælde af ansættelsesstop. Vi har også i disse situationer mulighed for at tilbyde kompetent og effektiv bogholderi- og regnskabsmæssig assistance.