PwC - Odense

Lars Hansen
Rytterkasernen 21
5000
Odense C

Find på kort

Administration af e-conomic i Odense

Telefon:
63144200
Fax:
63144201
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

PwC’s medarbejdere i Odense er eksperter i jeres regnskabsprogram

Søger I økonomisk sparring eller rådgivning i forhold til e-conomic på Fyn? Så kan PwC’s lokale revisorer i Odense være behjælpelige med service på højt niveau. Vi har specialister siddende inden for alle typer af revision og regnskabsførelse, og vi kan altid bistå jer, så I får skabt struktur og overblik i jeres økonomi.

I har mange muligheder med e-conomic

Med et regnskabsprogram som e-conomic får i en uundværlig hjælper i jeres dagligdag. Programmet kan utroligt meget – faktisk så meget, at det kan kræve en del ressourcer at holde overblikket. Vores økonomiske specialister har indsigt i alt fra basisfunktionerne i e-conomic til smarte tillægsmoduler, der gør jeres hverdag nemmere. Modtag hjælp fra os til jeres økonomistyring, så I kan fokusere på det, I er gode til – at drive jeres forretning med succes.

Vi har det økonomiske overblik over Odense

Med vores kontorer centralt i Odense har vores autoriserede revisorer det store økonomiske overblik over Fyn, og de har et indgående kendskab til små og store virksomheders daglige udfordringer. Vi kan hjælpe alt fra enkeltmandsfirmaet til store børsnoterede selskaber med at holde styr på økonomien.

Få støtte til alt fra skatteregler til momsregnskabet

Med en statsautoriseret revisor i Odense fra PwC får I både hjælp til e-conomic og mange andre økonomiske udfordringer. Sidder I med spørgsmål eller problemer i forhold til alt fra momsregnskaber til årsrapporter, skatteregler og andre emner, der har stor betydning for jeres økonomi, så kontakt os uforpligtende for en samtale om jeres eventuelle behov.