EY - Aarhus

Johan Broberg Binder
Værkmestergade 25
8100
Aarhus C

Find på kort

EY - Vi kender alt til E-conomic!

Telefon:
73233024
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Vi har både erfarne regnskabskonsulenter og et specialuddannet supportteam klar til at løse opgaver i E-conomic

I EY stræber vi konstant efter at levere det bedste til vores kunder - løsninger, der fungerer på dine præmisser og skaber tryghed, effektivitet og udvikling i en stadigt mere kompleks verden. Derfor tilbyder vi en bred vifte af services i Danmark og på tværs af landegrænser og leverer holdbare løsninger til din virksomhed. Vi har gennem en årrække løst mange regnskabsopgaver i E-conomic, og mange af vores outsourcing-kunder anvender systemet i dag. Vi har et stort team af regnskabskonsulenter fordelt over hele landet - over 50 medarbejdere - der hver dag assisterer vores kunder med regnskab og bogføring i E-conomic. Vi hjælper med bogføring, konvertering fra andre systemer og med de fleste opsætningsopgaver i E-conomic. Kontakt os på telefon: +45 73 23 30 24 eller e-mail: onlinesupportdk@dk.ey.com

Konvertering til og opsætning af E-conomic

Vi har en del erfaring med konvertering fra C5 og andre økonomi- og regnskabssystemer. Vi hjælper dig med opsætning af fakturalayout m.v. Og overvejer din virksomhed at benytte abonnementsstyring, projektstyring, lagerstyring eller andet, kan vi også hjælpe med det.

Hvorfor vælge EY?

I forhold til andre virksomheder i revisionsbranchen var EY nogle af de første, der tog E-conomic i brug. Vi har hjulpet flere tusinde kunder med enten konvertering, bogføring eller andre regnskabsopgaver i E-conomic. Vi har derfor oparbejdet stor ekspertise i systemet - og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

EY i Aarhus

Aarhus kontoret ligger i hjertet af Aarhus med banegården og indkøbscentret Bruuns Galleri som nærmeste nabo. I parkeringsanlægget under Bruuns Galleri er der ca. 1000 parkeringspladser og direkte adgang til EY-Huset. Du finder vores reception på 15. etage. I Aarhus har vi en afdeling af EY Net Source som har til målsætning at tilføre vores kunder værdier, der i sidste ende kan mærkes på bundlinjen. Den målsætning når vi ved at kombinere solide ekspertiser med generel viden om økonomistyring. Både den store produktionsvirksomhed med mere end 1.000 ansatte og servicevirksomheden med 15 medarbejdere kan med fordel outsource hele eller dele af økonomifunktionen til EY Net Source. Alle vores løsninger er individuelle og tilpasset jeres specifikke behov.