BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab – København

Michael Søby
Havneholmen 29
1561
København V

Find på kort

BDO - Indlevelse skaber udvikling

Telefon:
3915 5200
Mobile:
2887 2805
Fax:
3915 5231
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

BDO København

BDO København ligger på Havneholmen ved Fisketorvet. Her har vi udsigt over Københavns kanal, samt masser af plads til vores ansatte og kunder. BDO har udover kontoret i København 28 andre kontorer fordelt omkring i landet. BDO beskæftiger omkring 1100 medarbejdere, hvilket gør os til Danmarks 4. største revisionsfirma. Kontoret i København er lokalt forankret og møder dig i øjenhøjde. Samtidig trækker vi gerne på vores nationale og internationale netværk af specialister, hvis du har særlige spørgsmål, der rækker ud over, hvad vores afdeling i København har ekspertise i.

Når både overblik og detaljer tæller

Nok er vi store, men er du mindre erhvervsdrivende i København, er du stadig mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak. Vi rådgiver dig i alt fra virksomhedsskatteordningen til årsregnskabet, hjælper dig med at skabe det nødvendige overblik, og vi lever os altid ind i hvert enkelt samarbejde mellem dig og os.

Din virksomheds nærmeste rådgiver

Vi sætter en ære i at være din nærmeste rådgiver. Med vores viden og erfaring sørger vi for, at du overholder alle de lovpligtige indberetninger og meget mere. Hos os får du et fast team af engagerede revisorer med indlevelse, indsigt samt evne og lyst til at løse dine udfordringer.

BDO og e-conomic

Hos BDO i København har vi kompetente medarbejdere, der er vant til at arbejde i e-conomic. Derfor er vi godt rustet til at få dig i gang med e-conomic, hvis du også ønsker at bruge det i det daglige. Er du allerede godt kørende i de grundlæggende funktioner, så hjælper vi dig med at optimere dine daglige arbejdsgange, så e-conomic bliver det bedst mulige redskab for dig og din virksomhed. Har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak på vores kontor i København, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.