Alternativ Revision

Ebbe Ravn
Hedebygade
1754
København V

Find på kort

Alternativ Revision, Vesterbro

Telefon:
40255203
Mobile:
40255203
Admin type:
Statsaut. revisor

e-conomic customers

101+ kunder
Ebbe Ravn, statsautoriseret revisor, har virksomhed i egne lokaler på vesterbro. Siden 1973 har vi udviklet problemløsninger, som andre ikke har. Ved rådgivning overvejes altid alternative muligheder, så der er flere løsninger at vælge imellem. Vi går ofte udenom rutineprægede løsninger og finder ud af, hvad der er bedst for din specifikke virksomhed.

Kernekompetencer

Vores kunder tilbydes rådgivning og anden regnskabsassistance, herunder skatteregnskab og selvangivelse. Undervisning af andre revisorer i skatteret og revision, samt udgivelse af undervisningsmateriale i 14 år, giver en solid ballast i rådgivningen. Særligt speciale er kommanditselskaber samt planlægning og praktisering af virksomhedsskatteordningen.

Bogføring i e-conomic

Alternativ Revision anser e-conomic for at være det mest anvendelige regnskabsprogram på nettet. Mindre virksomheder med op til 2.000 posteringer om året kan nøjes med e-conomics Small-abonnement . Større virksomheder kan med Standard-abonnementet have stor glæde af tillægsmodulerne, der kan skræddersys til virksomhedens specifikke behov – og vi hjælper dig hele vejen igennem. Vi påtager os kun undtagelsesvis løbende bogføring. Vi starter med udarbejdelse af en skræddersyet kontoplan, og forudsætter, at bogføringen foretages af virksomheden selv. Løbende rådgivning og vejledning under 5 minutter pr. gang er gratis, så bare spørg løs.

Hør mere om Alternativ Revision

Kontakt mig på mail eller ring til mig – jeg er klar til en snak om, hvordan din virksomheds regnskab tilrettelægges billigt og bedst muligt.