VH Revision ApS

VH Revision
Børstenbindervej 12B
5230
Odense M

Find på kort

danreviVH Revision -din revisor i Odense

Telefon:
66154960
Fax:
66154932
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Mangler du en samarbejdspartner til dine økonomiske forhold? Er regnskaber besværligt og en tidssluger? Så kontakt os!

Vi er en gruppe af erfarne revisorer, der har flere års erfaring med e-conomic og regnskab, og dagligt arbejder i e-conomic. Vi er bosat i Odense, men har kunder rundt omkring i hele landet. danrevi, VH Revision Registrerede Revisorer ApS har gennem 50 år opbygget et stort erfaringsgrundlag samt et bredt kendskab til erhvervslivets mange udfordringer og problemstillinger.

Din økonomi er vigtig for os

Vore nøgleord er:
- Engagement
- Ansvarsbevidsthed
- Nærhed
- Tillid
- Effektivitet

Vore kunder er mindre og mellemstore virksomheder, geografisk placeret i det meste af Danmark og dækkende de fleste brancher. Vi er kendt for at være de nære rådgivere, der skaber tillid, er effektive, fleksible og altid på vej mod den optimale løsning.

Mød os

VH Revision Registrerede Revisorer ApS beskæftiger 17 ansatte, heraf 6 registrerede revisorer, 1 Cand. merc. Aud, 6 revisorassistenter, 1 revisorelev, 1 servicemedarbejder, samt 2 kontorassistenter, som alle har oparbejdet en stor teoretisk viden, der gennem et systematiseret uddannelsesprogram løbende vedligeholdes og udbygges. Alle står klar til at hjælpe - for at se nærmere på os, så klik her