RevisionsGruppen - Ebeltoft

Peter Kjeldsen
Østerallé 8
8400
Ebeltoft

Find på kort

RevisionsGruppen - Ebeltoft

Telefon:
86 34 41 11
Fax:
86 34 54 47
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

2-10 kunder

statsautoriseret revisionsvirksomhed

Hele vejen rundt … Vi er et statsautoriseret revisionsfirma, der har ambitionerne og viljen til succes. Vores målsætning er med kvalitetsbetonede ydelser at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder fra etablering og gennem deres vækst til en succesfuld tilværelse.

Flere kan mere

RevisionsGruppen har som kunder større og mindre virksomheder indenfor håndværk, industri, handel, landbrug og fiskeri m.v., herunder aktie- og anpartsselskaber samt boligselskaber, skoler og andre institutioner.

Ydelser

Udover at yde en personlig rådgivning ønsker vi altid at have de nødvendige ressourcer til at yde en højt kvalificeret indsats inden for assistance med regnskabsudarbejdelse, revision, skattemæssig assistance, økonomisk rådgivning, herunder iværksætter-assistance ved etablering af virksomhed, samt bogføring.

Erhvervsservice & kvalitet

Herudover tilbyder vi erhvervsservice tilpasset netop din virksomhed med alt fra bogføring til brevskrivning. Alle RevisionsGruppens statsautoriserede revisorer er medlemmer af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer (FSR), hvis formål bl.a. er at sikre, at medlemmernes arbejde udføres på et meget højt kvalitetsniveau.