Multi Revision I/S

Kenneth Bach Holmegaard
Ringstedgade 82
4700
Næstved

Find på kort

Velkommen til Multi Revision I/S

Telefon:
5554 7599
Fax:
5554 7592
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Erfaring med e-conomic

Vi er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med 17 medarbejdere, som har stor erfaring med den daglige brug af e-conomic. Vi kan assistere i alt lige fra daglige posteringer, indscanning af bilag, debitorsystem, fakturaskrivning, kreditorsystem til overførsels af betalinger fra e-conomic til banken m.v. og meget andet. Vi har total administration af både små og store virksomheder i E-conomic.

Bogføring i e-conomic

Vi er gerne behjælpelige med rådgivning, opstart af E-conomic samt opstart af jeres bogføring. Vi kan også tilbyde af stå for hele bogføringen. Bogføringen vil I dermed hele tiden kunne følge via jeres eget login til E-conomic, hvor alle dem I ønsker kan have adgang.

Momsudarbejdelse i e-conomic

Vi betjener dagligt kunder med udarbejdelse af månedsmoms, kvartalsmoms og halvårsmoms. Vi kan også assisteres jeres virksomhed med alt lige fra bogføring af jeres momsperiode, gennemgang af jeres egen udarbejdede bogføring, til udarbejdelse og indberetning af momsperioden.

Multi Revision I/S

Multi Revision I/S Multi Revision I/S - har eksisteret i mere end 30 år og kan tilbyde alt inden for: Etablering af virksomhed – bogføring – moms - total administration – årsrapporter – skat – omstrukturering - risikovillig kapital – vækstkaution. Multi Revision I/S er et statsautoriseret revisionskontor beliggende i Næstved centrum. Kontoret beskæftiger til daglig 17 yderst kompetente medarbejdere og løser et hav af forskellige problemstillinger for vores kunder. Se mere på vores hjemmeside multi-revision.dk