PwC - Aalborg

Michael Stenskrog
Skelagervej 1A
9000
Aalborg

Find på kort

Administration af e-conomic i Aalborg

Telefon:
9635 4000
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Få hjælp til dit regnskabsprogram af PwC’s eksperter i Aalborg

Er din virksomhed på jagt efter sparring, rådgivning eller administration af jeres regnskabsprogram e-conomic? PwC’s kontor i Aalborg har ekspertisen og kan svare på stort set alle typer økonomiske spørgsmål. Vi har højtuddannede rådgivere siddende, der kan hjælpe med alle typer revision. Har I brug for en gennemgang af jeres regnskaber, kan vi altid bistå jer med at skabe overblik og struktur.

Vi kender e-conomic til fingerspidserne

Det er svært at klare sig uden et regnskabsprogram, når du driver virksomhed, og e-conomic er et af de bedste og mest avancerede på markedet. Men programmet har også så mange muligheder og funktioner, at du kan få brug for hjælp til at få det optimale ud af det. Vores revisorer og rådgivere i Aalborg har en dybdegående indsigt i e-conomic – fra de basale funktioner til de udvidede moduler. Du kan få hurtig og kompetent til økonomistyringen, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Aalborg er vores hjemmebane

Selvom PwC er en international virksomhed med kontorer i hele verden, så har vi med vores lokalafdeling i Aalborg specialiseret os i lokalsamfundet, så jeres virksomhed får mest muligt ud af vores ydelser. Vi har opbygget et indgående kendskab til de lokale virksomheder og handelsdrivende. Med mange års erfaring ud i revision for aalborgensiske kunder af alle slags har vi dermed stort kendskab til dine daglige udfordringer.

Få hjælp til alt fra bogføring til skatteregler

Med en statsautoriseret revisor i Aalborg fra PwC Kan I få hjælp til andet end bare E-conomic. Har I spørgsmål om alt fra årsrapporter til skatteregler, moms, bogføring og andre emner, der relaterer sig til jeres økonomisk i dagligdagen, så vent ikke med at henvende jer uforpligtende i Aalborgafdelingen for en gennemgang af jeres muligheder.