EY - Svendborg

Maria Rosengaard
Faaborgvej 44
5700
Svendborg

Find på kort

EY - Vi kender alt til E-conomic!

Telefon:
73234300
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Vi har både erfarne regnskabskonsulenter og et specialuddannet supportteam klar til at løse opgaver i E-conomic

I EY stræber vi konstant efter at levere det bedste til vores kunder - løsninger, der fungerer på dine præmisser og skaber tryghed, effektivitet og udvikling i en stadigt mere kompleks verden. Derfor tilbyder vi en bred vifte af services i Danmark og på tværs af landegrænser og leverer holdbare løsninger til din virksomhed. Vi har gennem en årrække løst mange regnskabsopgaver i E-conomic, og mange af vores outsourcing-kunder anvender systemet i dag. Vi har et stort team af regnskabskonsulenter fordelt over hele landet - over 50 medarbejdere - der hver dag assisterer vores kunder med regnskab og bogføring i E-conomic. Vi hjælper med bogføring, konvertering fra andre systemer og med de fleste opsætningsopgaver i E-conomic. Kontakt os på telefon: +45 73 23 30 24 eller e-mail: dk-smonlinesupportdk@dk.ey.com

Konvertering til og opsætning af E-conomic

Vi har en del erfaring med konvertering fra C5 og andre økonomi- og regnskabssystemer. Vi hjælper dig med opsætning af fakturalayout m.v. Og overvejer din virksomhed at benytte abonnementsstyring, projektstyring, lagerstyring eller andet, kan vi også hjælpe med det.

Hvorfor vælge EY?

I forhold til andre virksomheder i revisionsbranchen var EY nogle af de første, der tog E-conomic i brug. Vi har hjulpet flere tusinde kunder med enten konvertering, bogføring eller andre regnskabsopgaver i E-conomic. Vi har derfor oparbejdet stor ekspertise i systemet - og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

EY i Svendborg

Hos EY i Svendborg har vi fokus på de lokale udfordringer. Vi har en stor kundegruppe inden for alle brancher, og vi hjælper både privatpersoner og store som små virksomheder i området.