PwC Ringsted

Tina Markwian
Eventyrvej 16
4100
Ringsted

Find på kort

Få e-conomic hjælp i Næstved

Telefon:
39 45 39 45
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

PwC revisorerne i Næstved er specialister i regnskabsprogrammet e-conomic

PwC’s lokalkontor i Næstved kan hjælpe jer i alle henseender, hvis I søger økonomisk rådgivning eller sparring i forhold til e-conomic. Vores højtkvalificerede revisorer sidder klar til at bistå jer, hvis I har spørgsmål inden for alle typer af regnskabsføring, og vi vil til en hver tid kunne hjælpe jer i forhold til at skabe struktur og overblik i jeres daglige økonomi.

Vi kender e-conomic ned i mindste detalje

Det er svært at klare sig i dagligdagen uden et regnskabsprogram som e-conomic, da det kan være behjælpeligt med rigtig mange ting i forhold til jeres økonomi. Faktisk så mange, at det kan være svært at udnytte optimalt, hvis ikke jeres medarbejdere har den rette træning i regnskabsprogrammet. Vores veluddannede specialister har den påkrævede indsigt i alt fra de elementære funktioner til avancerede tillægskomponenter. Få hjælp af PwC til økonomistyringen, så I kan bruge ressourcerne og tiden på jeres spidskompetence – at drive jeres daglige forretning.

Vi har den nødvendig viden om Næstved

PwC er en global virksomhed med internationale kontorer over hele verden, men med vores kontor i Næstved har vi også indgående viden om lokalsamfundet på Sydsjælland. På den måde får jeres forretning det optimale ud af vores service – lige meget om I primært gør forretning i ind- eller udland. Vi har et mangeårigt kendskab til virksomhederne i regionen og kan trække på mange års erfaring med revision for alle slags kunder i Næstved. Ingen kunde er for stor eller lille til PwC.

Få hjælp til at få overblik

Med en statsautoriseret revisor i Næstvedfra PwC får I det forkromede overblik, når det kommer til jeres økonomi. Vi kan være behjælpelige med at håndtere alt fra momsregnskaber til årsrapporter, skattelovgivning og andre emner, der har stor indflydelse på jeres samlede økonomi. Tøv ikke med at henvende jer uforpligtende for en samtale om jeres behov.