Revisionscentret Haderslev, Godkendt Revisionsaktieselskab

Kim Pedersen
Hansborggade 30, 1. 5
6100
Haderslev

Find på kort

Revisionscentret Haderslev

Telefon:
74520152
Mobile:
40 19 36 16
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Kunden i højsædet

Revisionscentret har en lang historie som selvstændigt revisionsfirma i Haderslev. Grundlaget for betjeningen af vore kunder har gennem alle årene været og er fortsat en målsætning om, at levere kvalitetsydelser og rådgivning tilpasset kundens individuelle behov. Som en følge heraf har vi stor forkus på forståelse af kundens virksomhed/forhold, overholdelse af aftaler og åbenhed i samarbejdet med vore kunder.

Vi udfører

Vort arbejde for kunderne omfatter alt vedr. økonomi, bogholderi, revision og lignende opgaver. Vi har store kunder, hvor hovedparten af opgaven er revision og rådgivning, små kunder der stort set kun får bogført og lavet regnskab - samt alt ind i mellem og i mange forskellige brancher.

Organisation

Revisionsfirmaet er i dag 12 medarbejdere, hvoraf de 6 er godkendte revisorer og heraf igen 4 indehavere. Vi er en del af revisorsamarbejdet Revisionscentret, som i dag omfatter selvstændige revisionsfirmaer i 6 byer. Revisionscentrene beskæftiger tilsammen 60 erfarne og motiverede medarbejdere, hvoraf 30 er godkendte revisorer.