Dansk Revision - Aalborg

Marianne Larsen
Sofiendalsvej 85
9200
Aalborg Sv

Find på kort

Dansk Revison Aalborg

Telefon:
9818 3344
Mobile:
96327133
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Hvem er vi?

Dansk Revision Aalborg er din lokale revisions- og rådgivningspartner, som er den foretrukne revisor for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i Nordjylland. Dansk Revision Aalborg tilbyder dig rådgivning baseret på god faglig viden, indsigt i virksomhedens forhold og gensidig åbenhed, tillid og respekt. Dansk Revision Aalborg er en del af den landsdækkende kæde Dansk Revision, som repræsentere næsten 500 medarbejdere fordelt på knap 28 kontorer i Danmark. Dansk Revision Aalborg deltager her igennem i det internationale samarbejde med Geneva Group International, som rækker langt ud over Danmarks grænser.

Det tror vi på

Vi bygger vores forretning på tre helt fundamentale tanker: Nærvær, faglighed og engagement. Vi tror på disse kerneværdier som hovedingredienser i en revisionsvirksomhed, der vil gøre en forskel for sine kunder.

Kontakt

Vi er altid interesserede i at hjælpe nye og eksisterende virksomheder, og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Kontakt Partner, registreret revisor Marianne Larsen på telefon 9632 7133 eller på mail mvl@danskrevision.dk