ANKER HØST registreret revisionsaktieselskab

Flemming Mørup
Østergade 12, 1. sal
7400
Herning

Find på kort

Revisionsfirmaet ANKER HØST

Telefon:
97 12 13 77
Mobile:
26 25 44 62
Fax:
97 12 86 12
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Speciale i SMV'er

ANKER HØST har siden 1952 været revisor i Herning for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på venlig rådgivning i øjenhøjde, og forståelse for de udfordringer, der er som selvstændig erhvervsdrivende. Vi hjælper dig med at finde de mest optimale løsninger for dit behov. Vi ved, det handler om mennesker før tal – alligevel er vi talstærke nok til at sætte orden i regnskabet før alt andet.

Bogføring - ErhvervsService

Vi kan både stå for hel eller delvis bogføring for din virksomhed. Står vi for den totale bogføring tilpasses vores standardkontoplaner naturligvis din virksomheds særlige behov.

Revision og Regnskab

RevisionAlt revisionsarbejde er effektivt og nøje planlagt efter vores kvalitetsstyringsmanual. Samtlige medarbejdere bliver løbende uddannet i gældende lovgivning og praksis, så du er sikker på et højt kvalitetsniveau – også når det gælder revisionsskik. Kvaliteten af vores arbejde kontrolleres med jævne mellemrum af Revisortilsynet under Erhvervsstyrelsen. Vi anvender moderne hjælpemidler og arbejdsmetoder for at sikre dig en hurtig og effektiv revision samt assistance inden for alle revisionsområder. Alle vores produkter og ydelser er skræddersyede til den enkelte kundes ønsker, størrelse og branche.RegnskabAlle de årsrapporter, vi udarbejder, er naturligvis i overenstemmelse med lovgivningen, gældende regnskabsvejledninger og god regnskabsskik. Vores årsrapporter er overskuelige og informative, så læseren og omverdenen har tillid til materialet, og kan danne sig det fornødne indblik i virksomheden. Vi rådgiver samtidig om skatteforhold, så den pågældende skattelovgivning anvendes optimalt.

Lønadministration

Vi tilbyder også at administrere dit lønbogholderi. Via en i forvejen aftalt forretningsgang, så varetager vi dit lønbogholderi. Vi anvender bl.a. DanLøn, BEC Lønservice og Multidata.