PwC - Sønderborg

Thomas M. S. Hansen
Ellegårdvej 25
6400
Sønderborg

Find på kort

E-conomic administration i Sønderborg

Telefon:
73423232
Fax:
73426800
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

PwC i Sønderborg er specialister i jeres regnskabsprogram

Er I på jagt efter økonomisk rådgivning eller sparring til e-conomic? PwC’s lokale statsautoriserede revisorer står klar til at hjælpe jer til at opnå den optimale løsning, og vi bistår jer gerne i forhold til at opnå struktur, overblik og gennemsigtighed i jeres regnskaber.

Vi arbejder med e-conomic på et højt niveau

Et regnskabsprogram som e-conomic kan være med til at skabe overblik i jeres daglige økonomi og gøre det nemmere at håndtere f.eks. fakturering. Programmet er også et stykke avanceret software, der er nemmere at håndtere, hvis brugerne har en god grundviden om økonomi. Vores erfarne eksperter kan hjælpe jer til at få det optimale ud af e-conomic, så I skaber gennemsigtighed og struktur i jeres regnskaber.

Vi er eksperter i Als

Med PwC’s kontor i Sønderborg har vi gennem en årrække sat os grundigt ind i lokale forhold og regler på Als, og vi kan til en hver tid bistå alt fra enkeltmandsvirksomheden til det store børsnoterede selskab med at få det optimale overblik i forhold til deres muligheder og udfordringer i regionen. Vi servicerer til dagligt selskaber i alle størrelser i Sønderborg og omegn.

Vi skaber struktur i hele jeres økonomi

Med en statsautoriseret revisor i Sønderborg fra PwC får I både hjælp til e-conomic og en lang række andre økonomiske udfordringer. Så har I brug for sparring til alt fra momsregnskaber og årsrapporter til skatteregler, så vent ikke med at ringe til os og få en uforpligtende samtale om jeres behov.