Amesto AccountHouse A/S

Kasper Mortensen
Vandtårnsvej 62A, 4 Sal
2860
Søborg

Find på kort

Amesto AccountHouse

Telefon:
70229299
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Amesto AccountHouse er specialister i outsourcing af regnskabs og økonomifunktioner.

Ved valg af outsourcing er målet, at opnå en fleksibel regnskabsfunktion hvor det operationelle ansvar ligger hos en ekstern specialist. Hurtigt og effektivt i varetagelsen af bogholderi, debitor og løn.

EasyAccount

Vores EasyAccount bogholderi inklusiv adgang til e-conomic henvender sig til virksomheder, som ønsker en billig, enkel og fleksibel regnskabsfunktion.
Afhængigt af jeres behov bogføres virksomhedens bilag ugentligt, månedligt eller kvartalsvis og som EasyAccount kunde får du dit eget login og fri adgang til regnskabssystemet, så du altid kan holde dig ajour og opdateret på dit regnskab samt lave dine egne salgsfakturaer.
Prisen er baseret på det antal posteringer der bliver lavet i regnskabet og derfor betales der kun for det vi bogfører i dit regnskab. Efter periodens afslutning fremsender vi et følgebrev til bogføringen, en balance og bankafstemning. Efter udgangen af hver momsperiode fremsendes der endvidere en momstal for perioden.
Beregn din egen pris på: EasyAccount

Outsourcing

Udover vores EasyAccount er Amesto Accounthouse specialister indenfor outsourcing af økonomi og regnskabs medarbejdere på alle niveauer, siden 2001 har vi hjulpet mange virksomheder med vores erfarende og kvalitetsbeviste medarbejdere. Vi har stor faglig stolthed og har derfor også stor fokus på kvaliteten og leveringssikkerheden, så vores kunder trygt kan overlade deres regnskabs- og økonomi opgaver til os.
Vores mission er at levere en høj kvalitet samt en stor fleksibilitet til konkurrencedygtige priser. Vi assistere fleksibelt på timebasis eller på baggrund af en fast aftale, altid med faste medarbejdere og kun det antal timer der er behov for. Vi varetager alle forekommende regnskabsopgaver fra outsourcing af hele regnskabsfunktionen til specialfunktioner som:
Bogholderi Løn Debitorstyring Kreditorstyring Advokatbogholderi Ejendomsadministration Afstemning Rapportering Moms Årsafslutning
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din bogføring.