Global Revision ApS

Henrik Johansen
Greve Strandvej 9
2670
Greve

Find på kort

Global Revision

Telefon:
43978777
Fax:
43978778
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Velkommen til vores revisionshus!

Vi er et revisionshus med visioner og høje standarder for kundeservice, rådgivning og sparring. Global Revision har en klar målsætning om at være vores kunders faste sparringspartner, og det opnår vi gennem indsigt i jeres virksomhed, en høj servicegrad og ikke mindst hårdt arbejde. Med 2-3 faste kontaktpersoner hos os vil I aldrig bare blive et kundenummer i rækken. I kan være sikre på, at vi vil gøre vores bedste for at give jer præcis de løsninger, I har brug for. Derfor opererer vi ikke med hyldevarer, men med løsninger tilpasset det behov og omfang I behøver. Hverken mere eller mindre. Vi arbejder målrettet efter devisen om at glade og tilfredse kunder kommer igen, og det er den tilfredshed, vi bygger jeres og vores fremtid på. En fremtid bygget på gensidig tillid, ambitioner, visioner og viden.

Fagligt matcher vi de største

Vores kunder spænder vidt, fra mindre til mellemstore virksomheder, med aktiviteter i både ind- og udland. Alle selskabsformer er repræsenteret, og vi har også erfaring med fonde, foreninger og offentlige institutioner. Bredden er med til at holde os opdaterede og engagerede. I vores stab har vi dygtige revisorer og dedikerede medarbejdere til bogførings- opgaver, og alle tilbydes løbende efter- og videreuddannelse, så vi er i trit med alt. Fagligt matcher vi derfor de største på markedet og tilbyder en stor viden inden for en lang række fagområder. Dertil samarbejder vi med de bedste eksperter indenfor bl.a. skat, moms, jura og investeringer. Vi håndplukker vores medarbejdere og samarbejdspartnere, og det gør, at vores kunder kan forvente en sparring og rådgivning uden skjulte agendaer eller økonomiske gevinster for andre end kunderne selv.

Rådgivning og sparring

Alle virksomheder, uanset størrelse, oplever jævnligt at skulle træffe større beslutninger omkring deres fremtid, investeringer og økonomiske forhold. Mange kunder oplever, at det kan være utrolig svært at finde en upartisk sparringspartner, og derfor tilbyder vi alle vores kunder at hjælpe dem, gennem sparring og rådgivning til at træffe de bedst mulige valg. Vi tilstræber at komme hele vejen rundt om dine ønsker i en værdiskabende proces, så du er klar til fremtidens udfordringer. Fagligt matcher vi de største revisionshuse i landet, og vores mangeårige baggrund i revisionsbranchen kommer dagligt vores kunder til gode. Vi ser ofte, at rådgivningen går langt ud over revisions- og regnskabsdelen, og den fortrolighed og tillid er grobunden for et proaktivt, velfungerende og ikke mindst langsigtet samarbejde.

Kontakt os i dag på 43 97 87 77.

Global Revision - værdiskabende samarbejde