BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab - Vejle

Cilia Nielsen
Romshule 4, 1. sal
7100
Vejle

Find på kort

BDO i Vejle

Telefon:
76 42 94 00
Fax:
76 42 94 01
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Rådgivning, revision og regnskab – og alt derimellem

Effektiv bogføring, lønadministration og meget mere

Skal vi overtage dine administrative opgaver og hjælpe dig i en travl hverdag, så du i stedet kan fokusere på alt det, der skaber værdi for din virksomhed? Vi tilbyder løsninger inden for alle administrative økonomiopgaver – uanset omfang og størrelse. Vi kan blandt meget andet hjælpe dig med: Bogføring, revision, lønadministration, kreditorstyring, debitorstyring, momsadministration, rapportering, budgettering og meget, meget mere.

En professionel sparringspartner og et erfarent regnskabsteam

For at sikre det højeste serviceniveau, stiller BDO altid et professionelt bogførings- og revisionsteam til din rådighed. Teamet gennemgår løbende uddannelse i nye smarte arbejdsgange, systemer og ajourføres dagligt med et bredt spektrum af mange forskellige kundetyper. Det betyder, at du altid har adgang til en professionel sparringspartner og bogholder, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed – uanset om det er support på opgaver i E-conomic eller andre regnskabsmæssige udfordringer.

Lokal, regional, national og international rådgivning

BDO beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere fordelt på 31 kontorer i hele landet. Det giver os lokal indsigt, kendskab og erfaring, som gør os i stand til at yde kvalificeret bogførings- og regnskabsassistance i alle sammenhænge. Derudover betyder det, at vi altid har en bogholder tæt på dig. Vi tager samtidig del i det verdensomspændende BDO-netværk, der består af knap 100.000 medarbejdere fordelt på kontorer i 167 lande. Derfor kan vi også servicere din virksomhed i alle internationale sammenhænge. Vores kontor i Vejle er beliggende på Roms Hule 4, 1. sal, 7100 Vejle, og vores lokale medarbejdere står klar til at tage et uforpligtende møde, hvor vi kan vende muligheden for et godt samarbejde.