W. Kragh A/S

Thomas Kragh
Østergade 56
6270
Tønder

Find på kort

W. Kragh A/S Statsautoriserede revisorer

Telefon:
74723680
Fax:
74720399
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

W. Kragh er kundens revisionsfirma. Vi har fuld fokus på service og på at skabe stærke, værdiskabende løsninger.

Præsentation af virksomheden

W. Kragh A/S er et lokalt baseret revisionsfirma, der ejes og ledes af statsautoriseret revisor Thomas Kragh. Firmaet blev grundlagt for 35 år siden, da faderen Willy Kragh startede i Tønder. Personalet består i dag af 9 ansatte, hvoraf de 3 er statsautoriserede revisorer. Virksomheden bygger på klassiske værdier, såsom omhyggelighed, integritet, professionel adfærd, fortrolighed og kompetence. Vi betjener danske kunder over hele landet og internationale kunder med aktiviteter i Danmark. Vi har ikke specialiseret os i én specifik branche, men vi har hovedfokus på virksomheder der er ejerledet samt hovedaktionærselskaber. Vi har dog herudover stor erfaring indenfor fjernvarmesektoren, læge- og tandlæger samt fonde og foreninger. Vi løser store og små projekter med lige stor entusiasme, og vi sørger altid for at den rette medarbejder med de rigtige kompetencer løser opgaven. Hos os har kunden altid 2 kontaktpersoner; en opgavespecifik statsautoriseret revisor og en daglig ansvarlig medarbejder.

Kompetencer

Vi er en løsningsorienteret virksomhed med fokus på kundens behov og ønsker. Vi bestræber os på at levere kvalitetsydelser til den rigtige pris indenfor vores kernekompetencer, som er revision, regnskab, skat, rådgivning og kundetilpasset erhvervsservice. Det er vigtigt for os, at vi kan møde alle kundernes behov. Vi har derfor sammensat et stærkt medarbejderteam, der i fællesskab har spidskompetencer indenfor alle områder. Der kan dog opstå situationer, hvor vi med fordel kan inddrage professionelle specialister. Vi har derfor nedsat et advisoryboard bestående af Danmarks førende specialister indenfor selskabs- og personskat samt moms og afgifter.

Vor erfaring med e-conomic

Vi har gennem en årrække anvendt e-conomic som regnskabssystem til en række af vore kunder, hvorfor vi har oparbejdet en betydelig erfaring i brug af e-conomics faciliteter og muligheder. Vi kan således tilbyde vor assistance ved fremtidig brug af e-conomic på følgende områder: