Leo Lund Erhvervsbogføring

Leo Lund
Nørrebrogade 131 D
7000
Fredericia

Find på kort

[b]Leo Lund Erhvervsbogføring[/b]

Telefon:
28 19 82 88
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Bogføring m.m. samt regnskab og selvangivelse for personlige firmaer

Erhvervsbogføring er et tilbud om komplet kontorhjælp, til mindre erhvervsdrivende såsom håndværkere, butiksdrivende og andre som er gode til deres fag, men som ikke har tid eller lyst til det administrative.

Bogføring moms m.m.

Momsregnskabet er en integreret del af bogføringen. Hvis kontoplanen er opbygget fornuftigt med momskoder, så går det næsten af sig selv. Problemet for mange som selv udfører opgaven er, at holde styr på reglerne, hvornår må man trække momsen. Hvis man ikke kender reglerne, så risikerer man at snyde sig selv for et fradrag, omvendt risikerer man at fratrække en udgift, som ikke er fradragsberettiget, det er jo heller ikke så heldigt.

Debitor, kreditor, lager og løn

Et ajourført bogholderi er forudsætningen for at man ikke fejldisponere - vi kan hjælpe med at opbygge et system som passer til din virksomhed.

Regnskab og selvangivelse

For personligt ejede virksomheder kan vi udføre alt det administrative samt udarbejde regnskab og selvangivelse, således at revisorregningen helt spares. For A/S og ApS kan vi ligeledes udføre alt det administrative, samt klargøre til revisoren, således at revisorregningen ikke løber løbsk.