IMJ Consulting

Ingelis Jensen
Fuglebakkevej 107, 2 tv
2000
Frederiksberg

Find på kort

Imj Consulting

Telefon:
50598690
Mobile:
50598690
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

"Gør det du er god til"

Vi er et bogholderi, der ligger på Frederiksber og som primært arbejder med at varetage regnskabsfunktionen for andre virksomheder. Så er du iværksætter eller på anden måde selvstændig, så sidder vi klar til at aflaste dig og varetage alt det, du ikke brænder for.

Opgaver

Imj Consulting kan assistere med følgende opgaver: Oprettelse af regnskab og kontoplan Bogføring (daglig, ugentlig, månedlig eller efter aftale) Moms – indberetning Bankafstemning Løn Debitorstyring – fakturering, bogføring af indbetalinger, rykning af debitorer Kreditorstyring – bogføring, betaling fra Deres bankkonto, afstemning af kreditorkontoudtog Periodiske nøgletal og rapporter Regnskabsopstilling og selvangivelse ”Klar til revision” med revisormappe med afstemninger og nødvendig dokumentation Kontakt til Skat Budgetter Andre administrative opgaver

Brug af regnskabsprogrammer

Vi har haft at gøre med de mest gængse regnskabsprogrammer og har med tiden oparbejdet kompetencer inden for alle disse. Om du benytter dig af e-conomic eller et andet regnskabsprogram, så skal vi nok assistere med opsætning og optimering af din brug af værktøjerne.

Skræddersyede løsninger

Sammen med vores kunder udarbejder vi en præcis beskrivelse af, hvilke opgaver vi skal tage os af. På den måde sikrer vi os, at vores service er skræddersyet til dine behov. Kontakt os på mail eller telefon – så tager vi en snak vedrørende din virksomhed og ser, hvilken løsning der er bedst for dig.