BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Kolding & Haderslev

Esmat
Birkemose Alle 39
6000
Kolding

Find på kort

BDO Business Support Region Syd

Telefon:
76355600
Mobile:
41890225
Fax:
76355601
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Fleksible løsninger på alt fra daglig bogholderi og løn til ledelsesrapportering

Vi kan hjælpe dig med bogføring og momsindberetning, løn, fakturering, betalinger, debitor- og kreditorbogholderi. Derudover kan vi også foretage måneds-, kvartals- og årsafslutning, afstemningsarbejde, budgetter, likviditetsstyring og anlægskartoteker.

Der er følgende fordele ved outsourcing til BDO Business Support

•Fleksibilitet og omkostningseffektivt •Kontinuerlig fokus på kvalitet •Rette kompetence til løsning af den givne opgave •Reduktion af sårbarhed ved sygdom og ferie •Stor erfaring med bogholderi •Prisen er inkl. ferie, pension og andre personaleomkostninger.

Interim opgaver

Vi kan assistere din virksomhed, hvis I står i en situation, hvor I har mistet en medarbejder eller en medarbejder er blevet syg. Her kan vi både træde til i bogholderi funktioner og regnskabsfunktioner. I fremtiden kommer der mere og mere fokus på den elektroniske verden. Vi er også gode til at effektivisere processer og kan ved en gennemgang af jeres bogholderi give jer forslag til effektiviseringer hos jer. Her er der blandt andet også mange forskellige systemer på markedet i dag, der kan håndtere f.eks. fakturaer og betalinger automatisk. Vi har især en rigtig god løsning til detailbutikker, hvor opgaverne kan outsources til BDO for en mere effektiv og sikker bogholderi administration. Ring til Gitte Dall Sølbeck på 41 89 02 25 for at høre nærmere.

Outsourcing af løn

Flere og flere virksomheder ønsker at have en sikkerhed i at lønnen til deres medarbejdere bliver kørt korrekt. Samtidig vil man også gerne sikre en tavshedspligt omkring løn- og ansættelsesforhold. Denne opgave er en meget følsom opgave, hvor man er afhængig af at lønbogholderen ikke bliver syg eller er fraværende til en lønkørsel. Outsourcer I jeres lønadministration til BDO Busniess Support, kan I være fri for de bekymringer. Vi sikrer en kvalitet og en styrke, der altid er til rådighed, når netop jeres løn skal udbetales. Ring til Gitte Dall Sølbeck på 41 89 02 25 og hør nærmere, vi har nogle meget fornuftige løsninger.