Dansk Revision - Odense

Karin Astrup
Langelinie 79
5230
Odense M

Find på kort

Dansk Revision Odense

Telefon:
66130331
Fax:
66139231
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Hvem er vi?

Dansk Revision Odense er en stærk lokalforankret revisions- og rådgivningspartner, for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder . Dansk Revision Odense tilbyder dig rådgivning baseret på god faglig viden, indsigt i virksomhedens forhold og gensidig åbenhed, tillid og respekt. Dansk Revision Odense er en del af den landsdækkende kæde Dansk Revision, som repræsentere næsten 500 medarbejdere fordelt på 30 kontorer i Danmark. Dansk Revision Odense deltager her igennem i det internationale samarbejde med Baker Tilly International, som rækker langt ud over Danmarks grænser.

Det tror vi på

Vi bygger vores forretning på tre helt fundamentale tanker: Nærvær, faglighed og engagement. Vi tror på disse kerneværdier som hovedingredienser i en revisionsvirksomhed, der vil gøre en forskel for sine kunder.

Kontakt

Vi er altid interesserede i at hjælpe nye og eksisterende virksomheder, og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Kontakt Partner, registreret revisor Karin Astrup på tlf. 66 13 03 31 eller på mail odense@danskrevision.dk