Azets - Vi brænder for de små!

Lars Roslyng
Lyskær 3CD
2730
Herlev

Find på kort

Azets – ”Vi brænder for de små!”

Telefon:
44 51 81 49
Mobile:
60 43 44 05
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Vores kunder

Mange års erfaringer med mere end 750 ”mikro” kunder, har udviklet ”Vi brænder for de små” til et af landets mest komplette og professionelle koncept for de helt små virksomheder. Vores vision er at ruste dig bedst muligt, til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed. Vores mission er at sikre dit fokus på dine kunder, dit produkt og ikke mindst dit overskud. Det gør vi ved at sørge for at du får en professionel administrativ driftsløsning til din virksomhed. Så er du hele tiden sikker på at leve op til de mange myndighedskrav, virksomheder i Danmark skal opfylde. Uanset størrelse! Konceptet ”Vi brænder for de små” bygger på 3 områder: undervisning, rådgivning og service i form af både løsninger og enkeltydelser. Hos ”Vi brænder for de små” har du altid den samme kontaktperson. Du har adgang til et af Skandinaviens stærkeste fagfællesskaber og kan få opfyldt alle dine behov èt sted. Uanset om det er konkrete ydelser indenfor revisor, økonomi, Løn, HR og forretningsprocesser eller sparring og udvikling af dig og din virksomhed. Derfor er det vort håb at der i vores katalog også er en løsning der fungerer for dig og din drøm om selvstændig virksomhed. Velkommen til "Vi brænder for de små".VI TILBYDER ALTID 1 TIMES GRATIS RÅDGIVNING!

Face2Face undervisning i e-conomic

Har du brug for hjælp til at komme ordentligt i gang med e-conomic? Vi hjælper dig gerne i gang. Hos os har du mulighed for, at få en grundig introduktion til e-conomic. Vi hjælper dig blandt andet med at oprette kontoplan, viser dig hvordan du bogfører dine bilag, fakturerer kunder. Derudover er vi eksperter indenfor Design og layout, Projektstyring, Lagerstyring og Konvertering fra et andet regnskabsprogram til e-conomic.

Vores services

Enkeltmandsvirksomhed* Regnskab enkeltmandsvirksomhed * Beskatning efter virksomhedsskatteordningen (VSO) * Beskatning efter kapitalafkastordningen (KAO) * Skatteberegning * Indkomst og formue opgørelseApS og A/S* Virksomhedsdannelse - Rådgivning * Selvskabsstruktur - Rådgivning * Årsrapport - Drift * Årsrapport - Holding * Udarbejdelse af udbytteerklæring * Udarbejdelse af sambeskatningserklæring * Selskabs- og personlig skatterådgivning * Driftsøkonomi - Rådgivning Bogføring, løn og budget* Bogføring * Lønseddel, månedslønnede * Lønseddel, 14. dages løn * Drifts- og likviditetsbudget * Rykker og Inkasso service

VI TILBYDER ALTID 1 TIMES GRATIS RÅDGIVNING!