4audit, Godkendt Revisionsanpartsselskab

Søren Dalhgaard
Søndergade 44, 4
8000
Århus C

Find på kort

4audit Godkendt Revisionsselskab, Aarhus

Telefon:
88883434
Mobile:
26177958
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Vores kontor i Aarhus ligger centralt i byen og med lokal forankring i nærmiljøet. Ud over kontoret i Aarhus kan vi også findes i andre af Danmarks største byer. I Aarhus klarer vi alle økonomiske opgaver inden for regnskab, revision, bogholderi, ansættelse, moms, stiftelse og meget mere.

Større end de mindste – mindre end de største

Som vi siger, så er vi større end de mindste og mindre end de største. Denne position sikrer dig som kunde en professionelt etableret sparringspartner samtidig med en nær rådgiver, der møder dig i øjenhøjde, og som sætter sig ind i din virksomheds specifikke situation.

Kickstart din virksomhed

Vi rådgiver unge iværksættere i opstartsfasen, hvor der tit er mange juridiske spørgsmål, der melder sig. Her kan vi bistå med valg af selskabsform og administration af det regnskabsmæssige i den udstrækning, du selv ønsker. Overvejer du at starte virksomhed, så send os en mail, hvorefter vi aftaler et uforpligtende opstartsmøde.

5 kontorer i Danmark

Med i alt 5 kontorer rundt om i landet skulle vi være til at få fat på, hvor end du befinder dig. Send os gerne en mail eller ring til os – så er du velkommen til at komme forbi kontoret i Aarhus eller et af de andre kontorer i København, Odense, Korsør, København eller Ballerup. Vi ser frem til at høre fra dig.