Contar ApS

Carsten Hedegaard Fohlmann
Rysensteensgade 14
1564
København V

Find på kort

Contar Regnskab, Bogholder / Revisor FDR

Telefon:
70231948
Mobile:
20491948
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Bogføring, administration, regnskab og skat

Contar Regnskab ApS udfører bogførings- og regnskabsopgaver. Vores kontor ligger centralt på Frederiksberg hvorfra vi betjener kunder fra hele Sjælland. Hos Contar Regnskab kan du få alle de klassiske ydelser inden for økonomistyring og administration - og lidt til. Vi tager os af alt fra bogholderi til rådgivning om de fleste områder inden for økonomi. Som kunde hos os får du både styr på likviditeten og debitorerne - og så hjælper vi dig med at holder kreditorerne i godt humør. Vores mål er at kunderne får en lettere hverdag, hvor de skal bruge mindst mulig tid på administration, og at de ikke har unødige bekymringer om økonomien på grund af manglende overblik.

Scan bilaget og behold originalen

Hurtigt, nemt og sikkeret! Som kunde hos os er det slut med at kopiere en masse papir, hver gang der skal afleveres bilag til bogholderen. Det er både tidskrævende og spild af papir. Med Contars unikke scanner-løsning gør du som følger: 1.Du lægger dine bilag i scanneren 2.Trykker på Send-knappen 3.Contar modtager bilagene elektronisk og sørger for resten 4.Du har stadig originalbilagene hos dig Vi stiller en scanner til din rådighed, så længe du er kunde hos os.

Foreningsadministration

Vi har mange års erfaring med administration af medlemmer for foreninger. Vi tilbyder opkrævning via Betalingsservice, samt løbende opdatering af medlemsdata f.eks. via hotline for medlemmerne. Vi har også en stor ekspertise inden for administration af tilskud fra Stat og kommune ydet til foreninger og selvejende institutioner.

Konvertering af data fra Winfinans, SummaSummarum, PC Plus og C5

Vi har erfaring med konvertering af data fra flere regnskabsprogrammer til E-conomic.