Mer Revision A/S

Daniel Jacobsen
Betonvej 10
4000
Roskilde

Find på kort

Mer Revision A/S

Telefon:
46325632
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Regnskab, bogføring og rådgivning i et sprog, der er til at forstå

Hos Mer Revision er kunden altid i centrum, og selvom vores arbejde kan virke komplekst og utilgængeligt, gør vi os umage med at formidle det i et sprog, som alle kan forstå. I vores øjne er høj faglighed og tætte, personlige relationer vejen til et godt samarbejde med dig og din virksomhed. Vi lægger vægt på, at vores arbejde kommunikeres forståeligt fra vores side af, så du som kunde får indgående indsigt og kendskab til det arbejde, vi udfører for dig. Dialogen med vores kunder er således lige så vigtig for os som et veludført og veldokumenteret stykke arbejde.

Regnskab og revision

Mer Revisions kernekompetencer er regnskabsudarbejdelse og revision. Uanset hvordan din virksomhed organiseret, har du pligt til at udarbejde et årsregnskab. Det er langt fra alle, der har lyst eller kompetencer til at kaste sig over dette projekt, og det er her, at Mer Revision kommer ind i billedet. Mer Revision har stor erfaring inden for stort set alle brancher og virksomhedsformer, uanset om der er tale om et selskab, en enkeltmandsvirksomhed eller en forening. Som kunde hos Mer Revision sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt, og vi hjælper også gerne med at minde dig om, hvornår du som virksomhedsejer, har pligter overfor det offentlige. Uanset om du ønsker, at dit regnskab skal revideres, hvilket sikrer dig en stor grad af sikkerhed eller blot ønsker assistance med regnskabsopstillingen, leverer vi hos Mer Revision altid et professionelt stykke arbejde, der opfylder alle gældende internationale standarder.

Bogføring

Hos Mer Revision benytter vi os af digitale løsninger, som effektiviserer bogføringen. Vi arbejder i flere forskellige bogføringssystemer herunder blandt andet E-CONOMIC og vores eget interne system. Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i papirform. Som revisionsvirksomhed følger vi hele tiden med i udviklingen inden for bogholderi, således at vi kan være effektive og konkurrencedygtige. Er din virksomhed momsregisteret bistår vi gerne med beregning af momsregnskab, og har du ansatte, kan vi yderligere være behjælpelige med lønadministration.

Kom godt igang med E-CONOMIC

Overvejer du at skifte til E-CONOMIC, men er usikker på processen. Vi har i Mer Revision hjulpet adskillige virksomheder med at komme i gang. Vi hjælper både med undervisning, opsætning og oprettelse af åbningsbalancer mv. Ønsker du et tilbud eller bare en snak om enten Regnskab, bogføring eller E-conomic er du velkommen til at kontakte os på http://merrevision.dk/kontakt