Beierholm - Thisted 174359

Katrine Yde Westergaard
Bødkervej 12
7700
Thisted

Find på kort

Beierholm - Thisted

Telefon:
97 92 55 00
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Hvem er vi?

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning. Beierholm er også daglig sparringspartner for mange virksomheder, når det handler om nye tiltag, investeringer og forretningsudvikling – og vi tilbyder en online service, der giver overblik, giver mindre økonomisk administration og frigør tid til det, du virkelig brænder for. Samtidig er der mennesker bag, så du altid kan få svar på store og små spørgsmål om din virksomheds økonomi. Beierholm har kontorer i hele landet, fordi vi lægger vægt på nærhed og lokalkendskab. Når vi er tæt på dig, har vi det bedste udgangspunkt for at engagere os i din forretning og gøre en forskel lokalt. Samtidig trækker vi på et stort bagland af kompetente specialister inden for blandt andet skat, moms og afgifter. Det betyder, at vi altid rådgiver dig med udgangspunkt i opdateret viden om nye regler og muligheder, der kan få stor betydning for din virksomheds økonomi.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan klare alt lige fra bogføring, lønadministration til opsætning af fakturalayout og lagerstyring. Der er mulighed for at indscanne alle bilag og overfører kontoudtog direkte fra banken til programmet, hvilket gør at det ikke er nødvendigt at aflevere fysiske bilag til revisor. Da programmet er online kan du selv skrive faktura og vi kan bogføre, så du hurtigt kan få et overblik over f.eks. resultatet, tilgodehavende debitorer og skyldige kreditorer.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside: www.revisionlimfjord.dk