Revisionsfirma Karsten Reher ApS

Karsten Reher
Marienborg Allé 11
2860
Søborg

Find på kort

Om Revisionsfimaet Karsten Reher

Telefon:
40563850
Admin type:
Reg. revisor

Services

Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

2-10 kunder

Hvem er vi ?

Firmaet blev stiftet i 1982 og betjener mindre og mellemstore kunder. Vores primære opgaver består i revision og skatterådgivning. I mindre omfang i at assistere med bogføring og implementering af regnskabssystemer. Vi har fundet Economics er en ideel måde at sikre kunders bogholderi til stadighed er ajourført og korrekt. Ikke mindst funktionen Autobank finder vi er utrolig nyttig.

Vores faglige baggrund

Firmaet består nu af undertegnede registreret revisor FSR Karsten Reher- jeg henviser til vor hjemmeside: KarstenReher.dk

Hvor bor firmaet ?

Indtil år 2000 drev jeg virksomheden sammen med 5 andre registrerede revisorer i Taastrup. Vi havde god nytte af at drive kontoret i fællesskab. Imidlertid kunnen jeg se at mine kunder i langt mindre grad havde behov for bogholder-assistance. I den forbindelse flyttede jeg firmaet til min egen bopæl og har herefter tilknyttet et par freelance bogholderi bureauer, som varetager mine kunders manualle opgaver.

Kontor i Søborg

Efter at have flyttet kontoret er vor adresse : Marienborg Alle 11, 2860 Søborg Postboks 57, 2860 Søborg
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.