DFO Regnskab

Dorthe Frieboe Olsen
Lindevej 2
4200
Slagelse

DFO Regnskab

Telefon:
20853843
Mobile:
20853843
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Er bunkerne begyndt at gro - ring til DFO

Vi yder: Rådgivning / opstart af regnskab - Oplæring i bogføring/bogføringsprogrammer - Løbende bogføring, herunder moms, budget, mdr. / kvartal og årsafslutning - Årsregnskab/selvangivelse - Fakturering / rykkerprocedure - Kurser - Administration - E-fakturering - Lønadministration

Har du/I mulighed for at fravælge revision?

Er I et A/S eller ApS, som opfylder 2 af disse krav: • En balancesum på max 4 mio. kr. • En nettoomsætning på max. 8 mio. kr. • Et gns. antal fuldtidsbeskæftigede på max 12 Eller mangler I hjælp til bogføring, rådgivning, løn eller administrationen. Så kontakt Dorthe (tlf. 20 85 38 43)

Har De behov for regnskabsassistance?

Vi kan tilbyde en bred vifte af tilbud indenfor regnskab og administration, rådgivning/hjælp til opstart af regnskab samt oplæring i bogholderifunktioner. Lønadministrationen i Deres virksomhed klare vi også. Hvorfor sidde og svede over regnskab, administration og løn når De kan bruge tiden på Deres forretning og kunder….? DFO REGNSKAB kan desuden tilbyde en internetbaseret løsning af såvel bogføring som lønbehandling. Med den hjælp kan De koncentrere Dem om det primære i Deres virksomhed, men måske stadig stå for faktureringen. Det kan godt betale sig at få den rigtige rådgivning og få planlagt den daglige rutine omkring bogholderiet. ORDEN SPARER TID.. OG PENGE! Vi kan i samarbejde tilrettelægge det helt rigtige forløb, som passer til Deres virksomhed. Arbejdet kan udføres på vores kontor eller i Deres virksomhed.