Revisorerne Møller & Madsen

Helle Ebsen
Rådhuspladsen 1,1
4200
Slagelse

Find på kort

Møller & Madsen din sparringspartner

Telefon:
58505851
Fax:
58505853
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Vi betjener en bred vifte af lokalområdets mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper med revision, regnskabsudarbejdelse, skatterådgivning og økonomisk rådgivning. Vi er gode til at forklare svære lovregler på en let forståelig måde, så du har lettere ved at træffe beslutninger for din virksomhed.

Vi kender vores kunder

Som kunde hos Møller & Madsen vil du opleve, at vi kender vores kunder godt. Vi vil gerne være i løbende dialog med dig og følge med i, hvordan din virksomhed udvikler sig. Derfor hører du ikke kun fra os i forbindelse med udarbejdelsen af dit årsregnskab. Vi ved, at revisor ofte er den eneste eksterne rådgiver, som mange mindre og mellemstore virksomheder trækker på.

Møller & Madsen

Møller & Madsen Registreret Revisionsaktieselskab er en veletableret lokal virkosmhed. Vi er 8 ansatte, hvoraf 3 er registrerede revisorer. Vores revisorer har mangeårig og bred erfaring inden for regnskabs- og skatteforhold. Herudover skal det nævnes, at vores priser også er særdeles konkurrencedygtige.

Altid et GRATIS råd

Du kan altid få et gratis råd med på vejen hos Møller & Madsen. Vores telefon er åben for spørgsmål om din løbende bogføring, mindre investeringer e.l., så du hurtigt kan komme videre i dagligdagen. Først når vi udarbejder dine regnskaber, perioderegnskaber, budgetter m.v. fakturerer vi efter timeforbrug. Vi vil gerne invitere dig til et uformelt GRATIS møde, hvor vi kan tale om mulighederne for dig og din virksomhed. Ring 58 50 58 51 og aftal møde med os. Læs mere på vores hjemmeside www.moller-madsen.dk