CleanDesk

Claus Aaberg
Lersø Park Allé 107
2100
København Ø

Find på kort

Cleandesk, København

Telefon:
+45 31 36 69 91
Mobile:
+45 31 36 69 91
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Outsourcet regnskab

Cleandesk laver regnskab for virksomheder i hele Danmark. Vi arbejder digitalt med alt regnskab og bogholderi, hvorfor vi kan hjælpe din virksomhed uanset geografisk placering. Cleandesk er den eksterne regnskabsfunktion lige fra enkeltmandsvirksomheden til den mellemstore virksomhed. Vi har specialiceret os i virksomheders behov for en let, hurtig og overskuelig håndtering af alle regnskabsopgaver. Cleandesk giver som navnet siger ’rent bord’, så vores kunder kan fokusere på deres fagspecifikke evner.

Den digital regnskabsfunktion

Cleandesk har fokuseret på at skabe en 100 % digital proces ved hjælp af bla. ibistics fakturaløsning og regnskabsprogrammet e-conomic. Det er vigtigt at vores kunder, uanset størrelse, får de pris – og tids-mæssige fordele der ligger i en gennemtænkt proces med de bedste digitale løsninger på markedet.

Billigere end din nuværende bogholder

Da vi har optimeret alle regnskabsopgaverne hos vores kunder, kan vi tilbyde et højt kompetence niveau til en yderst konkurrencedygtig pris. Vores prisstruktur sikrer at kunden betaler for det konkrete regnskabsbehov og ikke for standardpakker med specialiserede konsulentudgifter uanset størrelse og kompleksitet. Ligesom vores faste pris sikrer dig mod ubehagelige overraskelser, så motiverer det samtidigt os til altid at have de mest effektive løsninger.

Fullservice regnskabsfunktion

Vi udfører arbejdet fra vores egne kontorer, men laver dagligt det nødvendige arbejde. Vi kommunikerer via mail og telefon således at dine kunder og leverandører ikke mærker, at din regnskabsfunktion er outsourcet. Da vi på denne måde kan servicerer flere virksomheder samtidigt, er vi i stand til at løse opgaverne langt mere effektivt og med et langt højere kompetenceniveau. Besøg vores hjemmeside cleandesk.dk. Du kan også ringe og få en uforpligtende snak på tlf. 31 36 69 91 Kontakt os på mail: info@cleandesk.dk.