MX-REGNSKAB S.M.B.A.

Ming Xia Jørgensen
Reventlowsgade 18, 1. tv.
1651
København V

Find på kort

MX-Regnskab, København

Telefon:
49 13 88 88
Mobile:
221 221 71
Admin type:
Anden revisor

e-conomic customers

26-100 kunder
MX-Regnskab i København er revisor og bogholder for virksomheder, der primært er i København og Storkøbenhavn. Udover kontoret i København har vi også et kontor i Århus. Vores kontorer arbejder tæt sammen og derfor mener vi, at vi kan tilbyde dig en god løsning. Vi beskæftiger os med bogføring, løn, rådgivning, regnskab og meget andet. Vi har specialiseret os i asiatiske virksomheder, men servicerer alle former for virksomheder.

Revisor for restauranter

Vi yder hjælp til din virksomhed i restaurationsbranchen, hvis du har brug for alkoholbevilling, hjælp til egenkontrol eller budgettering. Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed – om det er i restaurationsbranchen eller andet – så er vi klar til at give dig rådgivning omkring opstart. Det er nemlig vigtigt at få kompetent rådgivning så tidligt som muligt – også hvis du overvejer at omstrukturere, sælge dit firma eller oprette nye filialer. Her vejleder vi dig som revisor til at træffe de rigtige beslutninger.

MX-Regnskab medlem af Skatterevisorforeningen

Skatterevisorforeningen sørger for at medlemmerne får mulighed for efteruddannelse af deres kompetencer. På den måde er revisorerne altid opdateret på, hvad der rører sig inden for branchen. Af særlig interesse er skatteområdet, hvor vi gennem Skatterevisorforeningen møder nogle af landets dygtigste eksperter inden for skat. Vores egen direktør har også selv en baggrund hos SKAT, hvor hun er uddannet.

MX-Regnskab og e-conomic

Vi arbejder gerne i e-conomic regnskabsprogram og kan hjælpe dig med at føre dit eget regnskab i programmet. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.