Schmidt REVISION ApS

Charlotte Schmidt
Lumbyvej 11, Indgang A, st.tv.
5000
Odense C

Find på kort

M.G. REVISION ApS

Telefon:
66161616
Mobile:
28725892
Admin type:
Reg. revisor

Services

Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

STIL KRAV - DET GØR VI

M.G. REVISION ApS er en registreret revisionsvirksomhed beliggende i Odense NV. Vi assisterer med bogføring, udarbejdelse af budgetter samt udarbejdelse af årsrapporten, hvilket giver virksomheden et godt arbejdsredskab til brug for egne analyser, forhandlinger med pengeinstitut samt rapportering til det offentlige. Vi tilbyder vor assistance til såvel selskaber, som personlige erhvervsdrivende. Herudover er vi behjælpelige med rådgivning samt diverse ad hoc opgaver indenfor virksomhedens økonomiske virke og udvikling. Det være sig udfyldelse af papirer/blanketter til det offentlige ved ansøgning om diverse tilladelser, indberetning af statistiktal, diverse opgørelser ved dødsbo mv.

Erfaren rådgivning med kunden i centrum

Registreret revisor Charlotte Schmidt har været indehaver siden virksomhedens start i 1991. Vores idegrundlag er at levere kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser med den enkelte kundes behov i centrum. Vores kunder består af både mindre og større virksomheder indenfor flere forskellige brancher.

Kvalitetssikring

Virksomheden er medlem af FSR - Danske Revisorer, hvilket bl.a. er med til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.