Beierholm - Struer

Klaus Viborg Pedersen
Ved Fjorden 25
7600
Struer

Find på kort

REVISION LIMFJORD A/S

Telefon:
96177100
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Hvem er vi?

Revision Limfjord har mange års erfaring med at rådgive virksomheder, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner. Vi betjener primært mindre og mellemstore handels- og industrivirksomheder, landbrug og fiskeri i Nordvestjylland og har særligt fokus på iværksættere. Ingen opgave er for stor eller for lille, og hos os får du glæde af al den specialviden, vi gennem årene har oparbejdet, så du som kunde får løst dine mange administrative opgaver optimalt. Revision Limfjord har omkring 110 medarbejdere fordelt på seks afdelinger i det nordvestjyske – i Thy, på Mors, Salling og i Struer. Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig med netop dit behov.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan klare alt lige fra bogføring, lønadministration til opsætning af fakturalayout og lagerstyring. Der er mulighed for at indscanne alle bilag og overfører kontoudtog direkte fra banken til programmet, hvilket gør at det ikke er nødvendigt at aflevere fysiske bilag til revisor. Da programmet er online kan du selv skrive faktura og vi kan bogføre, så du hurtigt kan få et overblik over f.eks. resultatet, tilgodehavende debitorer og skyldige kreditorer.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside: www.revisionlimfjord.dk