Solebusiness

Trine Guldmann
Tværtoften 11
4040
Jyllinge

Find på kort

Bogføring, økonomi og regnskab

Telefon:
55765574
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

2-10 kunder

Økonomi fra A-Z

Vi overtager hele Jeres økonomifunktion og hermed alle opgaver forbundet med administration af virksomhedens økonomi, regnskab, løn, betalinger, rapportering m.v. Når vi siger økonomi fra A-Z så mener vi det. Det betyder at vi overtager alle opgaver forbundet med administration og drift af virksomhedens økonomi, regnskab samt IT. Det eneste vi skal bruge fra Jer er input til fakturering og løn samt løbende levering af øvrigt bilagsmateriale. Input fra jer kan vi modtage såvel elektronisk som manuelt, det er noget vi tilrettelægger i fællesskab. I dagligdagen har vi brug for en kontaktperson hos jer, som kan være vores forlængede arm i Jeres virksomhed. I får tildelt en fast bogholder og en regnskabs-/økonomichef som altid vil være fuldt opdateret på Jeres bogholderi. Ved at outsource Jeres økonomi og evt. IT til os, får I samlet det hele under et:

Bogføring, betalinger og moms

Når vi overtager økonomifunktionen tilbyder vi vores kunder 100% assistance. Dvs. det eneste vores kunder skal gøre er, at sørge for at fakturaerne bliver godkendt internt. Herefter overtager vi processen m.h.t. betaling, bogføring, momsregistrering m.v. Momsregnskabet klarer vi naturligvis også.

Løn og lønadministration

Vi hjælper vores kunder med alt lige fra ordinære løn kørsler til udarbejdelse af bonusplaner og udbetaling heraf m.v. Vi står for alt administration m.h.t. udbetaling af feripenge og holder i den forbindelse også gerne styr på, hvem der har hvad til gode i ferie og hvem der evt. skal trækkes i løn.

Rapportering, årsregnskab og rådgivning

Vi kan meget mere end at føre et ordinært bogholderi. For størstedelen af vores kunder laver vi hver måned en professionel rapportering med alt hvad der dertil hører af budgetopfølgning, herunder opfølgning på likviditetsbudgetter m.v. Vi assisterer også gerne med udarbejdelse af budgetter og budgetmodeller. Vi opstiller også årsregnskab for de af vores kunder, som har fravalgt revision. Endelig har vi hjulpet en stor del af vores kunder med process optimering - ofte i forbindelse med systemskifte, hvor vi også assstere med planlægning, rådgivning samt udførelse.