Olsens Revision ApS

Jørgen Olsen
Fortunstræde 1, 2.
1065
København K

Find på kort

Olsens Revision, København

Telefon:
25864573
Mobile:
25864573
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Betroet regnskabspartner i København

Olsen Revision ligger ved Højbro Plads i København. Fra vores kontor arbejder vi med regnskab, bogholderi og meget andet, som vi ordner for vores kunder i København. Hos Olsens Revision sætter vi en dyd i god kommunikation mellem os og dig som kunde, hvor du vil opleve et højt niveau af vejledning, rådgivning og information gennem hele samarbejdet.

Olsen Revision uden for København

Vi servicerer også kunder uden for København, så det er intet problem, hvis du ikke befinder dig i hovedstaden. Vi afleverer vores aftalte ting til tiden – ligegyldigt om vi er revisor for dig i Vanløse, Hellerup, Kastrup eller et andet sted.

Olsen Revision arbejder i e-conomic

Et af de regnskabsprogrammer, vi bruger er e-conomic. Her klarer vi hurtigt og nemt din bogføring, som du også selv har adgang til hjemme fra din computer. En typisk e-conomic-bruger laver normalt sine egne faktureringer, hvor vi hos Olsens Revision hjælper med momsregnskabet og årsregnskabet. Vi er med tiden blevet eksperter i e-conomic, så der er sandsynligvis ikke den sag, vi ikke kan klare. Derfor kan du let overlade bogføringen i e-conomic til os.

Kom forbi kontoret i København

Har du lyst til at høre mere om vores tilbud, så er du velkommen til at ringe, skrive en mail eller komme forbi til et møde.