OfficeBackUp

Lissi Estrup
Gl. Skolevej 5, Askov
4733
Tappernøje

Find på kort

Nem bogholderiløsning!

Telefon:
55563330
Fax:
55565330
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Proffesionel regnskabsassistance

Vi er nok lidt hysteriske med tal... Med erfaring fra revisionskontorer og regnskabsafdelinger, har vi siden 1994 lagt en ære i at få det hele til at stemme – og levere til tiden. Derfor vi har vi altid et godt samarbejde med både kunder og revisorer. En anden ting vi lægger stor vægt på er fleksibilitet. Det betyder at vi altid er klar til at finde den model eller måde som den enkelte kunde ønsker materialet behandlet på.

Bogholderi

Der er ingen grund til at kæmpe med bogholderiet. Du lægger bare alle dine bilag ned i en kuvert og sender den til os. Så sorterer vi dem – og konterer det hele. Som den naturligste ting i verden beregner vi naturligvis moms’en. Du kan også få en månedsopgørelse, så du hele tiden ved hvordan økonomien i dit firma har det. Det er det bedste styrings-redskab du kan få. Lad os mødes og se om kemien passer, så finder vi sammen ud af hvad og hvor meget regnskabsassistance du har brug for – og hvor lidt det koster...

Løn

Lønnen er hurtig klaret..! Det er nemt at lade os klare lønregnskabet. Vi opretter medarbejdernes stam-oplysninger og så sender du bare en e-mail, sms eller fax med timeregnskabet eller andre oplysninger der skal bruges. Så klarer vi resten og sender lønsedlerne til dig eller direkte hjem til dine medarbejdere. Vi er selvfølgelig oprettet som Lønadministratorer i Dataløn.

Tjen penge – på at få dine penge hurtigt hjem..!

Der er alt for mange virksomheder, som er for lang tid om at fakturere. Det betyder et unødvendigt ”slid” på kassekreditten og måske mangel på likvider, når kreditorerne skal betales. Derfor hjælper vi gerne med faktureringen. Vi skræddersyer en løsning, der passer præcist til dig og din virksomhed. Hvis du ikke tror det kan lade sig gøre med dine kunder - så skulle du lige tage et møde med os... Spar tid på kreditorerne, vi klarer betalingen... Når du har godkendt dine leverandøres faktura, putter dem i en kuvert og sender dem til os. Så indtaster vi alle faktura i din webbank, så kan du godkende betalingen når det passer dig, fx en gang om ugen. Flere af vores kunder har faktisk opnået bedre samhandelsaftaler med deres leverandører, når betalingsfristen bliver overholdt. Så det kan der også være penge i... Vi glæder os til at høre fra dig... Start med uforpligtende møde, hvor du kan fortælle om nogle af dine ønsker og vi kan fortælle om nogle af alle mulighederne for et godt samarbejde.