From Regnskab

Henrik From
Højrup Landevej 2
6070
Christiansfeld

Find på kort

From Regnskab-Revisor&civiløkonom(HD-R)

Telefon:
51218910
Mobile:
51218910
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Firmaprofil

From Regnskab blev stiftet i 1997 som et effektivt og professionelt alternativ til de store og omkostningstunge revisionsvirksomheder. Målgruppen er selvstændige erhvervsdrivende der skal have løst traditionelle revisoropgaver og som samtidig ønsker en kvalificeret rådgiver og sparringspartner. Herudover ydes der også traditionelle revisorydelser for mindre ApS'er som har fravalgt revision. Der ydes ikke revision.E-conomic:From Regnskab har stor ekspertise i brugen af e-conomic samt igangsætning af systemet.

Kvalificeret ydelser til FAIR priser

Ydelser som tilbydes:*Årsregnskaber for personlige erhvervsdrivende *Årsregnskaber for selskaber uden revisionspligt til E&S *Skatteregnskaber for personlige erhvervsdrivende(V.S.O mv.) *Skatteregnskaber/selvangivelser for selskaber uden revisionspligt *Budgetter *Perioderegnskaber/-opfølgninger til intern brug eller bank mv. *Bogføring i e-conomic *Bogføring i eget system for små virksomheder *Bogføring i virksomhedens eget system via nettet og online(mail mv.) adgang til bilag *Lønadministration *Udarbejdelse af momsopgørelser/-afstemninger *Andre adhoc opgaver som analyser mv.

Kontaktoplysninger

Mails:henrikfrom1967@gmail.comMobiltelefon:+45 5121 8910Skype:Skypenavn: henrikafrom
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.