Carpe Diem Consult ApS

Karen Skakke Jørgensen
Teglgården 51 A
3460
Birkerød

Find på kort

Carpe Diem Consult ApS

Telefon:
60811806
Mobile:
60811806
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Regnskabssupport

Carpe Diem Consult(CDC) yder økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance. CDC's rådgivning er løsningsorienteret i tæt samarbejde med kunden. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau af vores ydelser til rimelige priser. CDC besidder kompetence inden for ledelsesmæssig rådgivning, forretningsudvikling, ledelsesrapportering, regnskab, skat, revision, bestyrelsesarbejde og kapitalfremskaffelse. Konsulenterne i CDC har tilsammen mere end 30 års erfaring fra arbejde i et af Danmarks største revisions- og rådgivningsfirmaer. Konsulenterne har betydelig erfaring med betjening af små, mellemstore og større danske virksomheder inden for en række forskellige brancher. Konsulenterne har adgang til et netværk af personer, der om nødvendigt kan inddrages i løsning af din virksomheds problemer.

VI KAN

* Udarbejde drifts-, balance og likviditetsbudget * Bistå med aflæggelse af perioderegnskab og årsrapport * Klargøre dokumentationsgrundlag til revisor * Varetage kontakte med revisor i forbindelse med tilrettelæggelse af en effektiv afvikling af revisionen * bistå med tilrettelæggelse af forretningsgange inden for indkøb, lager, salg og debitorstyring * Bistå med udarbejdelse af ledelsesrapporter med relevante nøgletal * yde sparring til ledelsen i forbindelse med den løbende økonomistyring.

Profil Lars Bo Jørgensen

Statsaut. revisor med 24 års erfaring fra revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG, hvor han har været partner i mere end 15 år. Lars besidder betydelig erfaring med ledelsesmæssig rådgivning.

Profil Karen Skakke Jørgensen

Cand Merc Aud med 10 års erfaring som revisor hos KPMG og 8 års erfaring som business og finansiel controller hos Saxo Bank. Karen har erfaring indenfor regnskabsudarbejdelse og Controlling, herunder udarbejdelse af økonomisk ledelsesrapportering.