Revision Limfjord A/S

Hans Kristensen
Gemsevej 15
7800
Skive

Find på kort

REVISION LIMFJORD A/S

Telefon:
97 51 39 00
Fax:
97 51 21 80
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Revision Limfjord – vi er tættere på dig

Revision Limfjord har stor fokus på at være den lokale revisor tæt på kunderne med øje for udvikling, problemløsning og vækst. Endvidere har vi menneskesynet i behold fra et mindre revisionsfirma og dette helt uagtet af, at vi faktisk er Danmarks største registrerede revisionsfirma med 110 medarbejdere og kontorer i Hurup, Nykøbing Mors, Nørresundby, Skive, Struer og Thisted. Revision Limfjord arbejder primært for mindre og mellemstore handels- og industrivirksomheder, iværksættere, landbrug og fiskeri. Ingen opgave er for stor eller for lille. Hos os får du glæde af al den specialviden, vi gennem årene har oparbejdet, så du som kunde får løst dine mange administrative opgaver optimalt. Vi er i øjenhøjde med vores kunder og vores hovedmål er at sikre kunderne faglig korrekt betjening og rådgivning. Derfor prioriterer vi et veluddannet og engageret personale højt. Vi er naturligvis altid på omgangshøjde med den aktuelle udvikling indenfor lovgivningen. Revision Limfjord er medlem af FSR - Danske Revisorer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan klare alt lige fra bogføring, lønadministration til opsætning af fakturalayout og lagerstyring. Der er mulighed for at indscanne alle bilag og overfører kontoudtog direkte fra banken til programmet, hvilket gør at det ikke er nødvendigt at aflevere fysiske bilag til revisor. Da programmet er online kan du selv skrive faktura og vi kan bogføre, så du hurtigt kan få et overblik over f.eks. resultatet, tilgodehavende debitorer og skyldige kreditorer.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside: www.revisionlimfjord.dkhttps://www.linkedin.com/company/revision-limfjordhttps://www.facebook.com/pages/Revision-Limfjord-r%C3%A5dgivende-revisorer/233729503423804