Pivot Partner ApS

Karin Bliksted
Jernbanegade 34 D
3480
Fredensborg

Find på kort

Pivot Partner - Bogføring og Regnskab

Telefon:
48485757
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Nystartet eller i drift?

Vi tilbyder at stå for økonomistyringen i din virksomhed. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning og vil altid have et godt økonomisk overblik. Vi deler hus med Finanshuset i Fredensborg og har derfor redskaberne lige ved hånden, hvis du skal kombinere din virksomheds- og privatøkonomi.

Vi hjælper virksomheder inden for alle brancher og i alle størrelser

Hos os får du en bogholder og økonomichef i ét, og vi er tilgængelige alle ugens dage. Sygdom, ferie eller andet fravær i bogholderifunktionen er ikke længere noget, du skal bekymre dig om. Dit behov kan være stort i nogle måneder og mindre i andre. Vi indretter os efter sæsonudsving eller pludselige ændringer i det behov. Arbejdet udfører vi enten fra vores kontor eller i din virksomhed. Vi yder aktiv økonomisk sparring og leverer løbende rapporteringer, så du har et bedre grundlag at træffe ledelsesmæssige beslutninger på.

Om Pivot Partner

Hos Pivot Partner er vi et team af dygtige medarbejdere med mange års erfaring i bogholderi, regnskab og optimering af økonomiske processer. Vi sætter en ære i at servicere dig, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Som kunde hos os har du en fast kontaktperson, som er ansvarlig for økonomistyringen i din virksomhed, og som er fuldt inde i dine og din virksomheds behov.